Szállodák és hotelek idegenforgalmi cikkei

Szauna a Rubin Wellness és Sport centrumban - Rubin Wellness és Konferenciaszálló

A négycsillagos Rubin Hotel kínálatát bővítve egy olyan egyedülálló wellness-, sport- és szabadidő központot hozott létre, ahol az egészséges életmód követői minden igényt kielégítő szolgáltatásokkal találkozhatnak.

A 2400 négyzetméteres, 3 szintes centrum a mai igényeknek megfelelően lett kialakítva.

A Rubin Wellness- és Sportközpont 2006. május 1-én nyitotta meg kapuit.

A wellness részlegben megtalálható sókamra, aromakamra, gőzfürdő, finn- és bio szauna, élménymedence és jacuzzi kiváló lehetőséget nyújt a szabadidő kellemes és hasznos eltöltésére. A masszázs 3 különböző helyiségében autentikus, szakképzett masszőreink várják a felfrissülni vágyókat.

Csoportos foglalkozások keretében aerobic, indoor cycling, jóga, aqua fitness foglalkozásokat szervezünk a nyitvatartási idő alatt rugalmas és az igényekhez kialakított időbeosztásban, minden korosztály számára.

A sportközpont fitness részlege teljes erősítő gép-repertoárral és jelentős cardio-gépparkkal rendelkezik. A gépeken alkalmazott software-programok az edzéstípusok végtelen számának felhasználását teszik lehetővé, könnyedén alkalmazkodva az egyedi, személyre szabott igényekhez.

A fallabda pályáknál a legutolsó nemzetközi standardoknak megfelelő, egyes részleteiben azt meghaladó kanadai technológiát alkalmaztak. Mind a pálya burkolata, mind az oldalfalak borítása a legjobb magyar pályák közé emeli a központot.

A wellness- és sportközpont további szolgáltatásaként két szinten négy bowlingpálya várja a játszani vágyókat, ahol akár baráti összejöveteleket, vagy céges rendezvényeket is tarthatnak. A Bowling Bár kínálatában az italok mellett szendvicsek is megtalálhatóak.

A sportolási és kikapcsolódási lehetőségek mellett a szépségápolást sem kell nálunk elhanyagolnia, a minőségi Mary Cohr termékekkel dolgozó Rubina kozmetika és a L'Oréal termékeket használó Fejes Fodrászszalon várja a szépülni vágyókat.

Rubin Hotel Budapesten - Rubin Wellnesscentrum - aroma - és sókamrák - Spa , Wellness , kikapcsolódás

Pezsgőfürdő  a Rubin Hotelben - Budapest - Wellness szálló - Wellness Hotel Rubin

Sókamra a Rubin Hotel Wellness központjában - felhőtlen kikapcsolódás , relaxáció a 4 csillagos wellness Hotel Rubinban , Budapesten

Élménymedence a wellness részlegben - Wellness Hotel Rubin - Budapest

Rubin wellnessközpont - aromakabin a 4 - csillagos wellness szállóban Budapesten - Wellness Hotel Rubin

Szobafoglalás Telefon: +36-1-227-9614
Szobafoglalás Fax: +36-1-227-9614

Budapest Hotels - Budapest Hotel Booking Tel/Fax: +36 1 227 9614

Árak - Online Foglalás

✔️ Rubin**** Wellness Hotel Budapest - Akciós wellness hotel Budán a Budaörsi úton
Szabad szoba keresése és árellenőrzés
Érkezés ideje:
Távozás ideje: